Voor Op Hete Koole heb je een Coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig! Deze genereer je in de CoronaCheck-app (of via CoronaCheck.nl) met jouw DigiD. Dit doe je middels:
  • Een (volledig) vaccinatiebewijs
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona
  • Een negatieve Testen voor Toegang uitslag

Neem je legitimatiebewijs mee, iedereen wordt gecontroleerd.

*Meer info over vaccinatiebewijs, corona herstelbewijs en negatieve Testen voor Toegang uitslag vind je hieronder.

———

VACCINATIE BEWIJS

Ben jij volledig gevaccineerd? CoronaCheck heeft een koppeling met de systemen van het RIVM en de GGD. Je logt in met je DigiD en de gegevens worden automatisch opgehaald en in de app geplaatst. Daarbij houdt Nederland geen wachttijd aan. Direct na de registratie van de 2e vaccinatie met Pfizer, Moderna of AstraZeneca of de prik met Janssen kunnen mensen hun vaccinatiebewijs dus genereren.

Meer info: https://bit.ly/rijksoverheid_vaccinatiebewijs

COVID HERSTELBEWIJS

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD een digitaal herstelbewijs af.

Meer info: https://bit.ly/rijksoverheid_herstelbewijs

NEGATIEVE TESTUITSLAG VIA TESTEN VOOR TOEGANG

< Maak een afspraak >

Ben je nog niet volledig gevaccineerd? Laat jezelf testen via Testen voor Toegang en zet jouw negatieve testuitslag om in een persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-App. Je ontvangt binnen een uur de uitslag. Je moet jezelf max. 24 uur voor aanvang van het festival bij een aangesloten testaanbieder gratis laten testen. Deze test dien je te boeken via het Testing voor Toegang programma, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder!! Dit geldt ook voor onze buitenlandse bezoekers.

Meer info: www.testenvoortoegang.nl. Maak nu een afspraak.

Extra:
Download de CoronaMelder, voor een sneller en efficiënter bron- en contactonderzoek.